Duschvägg

Ett snyggt och bra sätt för att slippa använda sig utav duschdraperi är att sätta upp en duschvägg. En duschvägg kan vara byggd som en del av rummet med kakel då givetvis eller så kan det vara en fristående vägg som man köper separat. En sådan vägg kan vara gjord av glas eller av plast. Duschväggar av glas är definitivt snyggast men de är också aningen dyrare än de som består av plast. Duschväggar kan du hitta på många butiker dels i din stad där du bor och så klart på internet , det existerar många bygghandlare online där du kan köpa en duschvägg, så du kommer verkligen inte ha något problem att hitta en duschvägg som passar dig.

Storlekar på duschväggar

En duschvägg monteras fast i väggen och i vassa fall också i taket, eftersom att det bara är en vägg så kan du bestämma,  själv hur mycket plats du vill ha när du duschar genom att flytta duschväggen tills du får tillräckligt med utrymme. En duschvägg måste monteras i ett hörn, annars försvinner själva iden. Man kan i och för sig köpa 2 st duschväggar och montera upp dom längs mitten av väggen, men då kan man lika gärna köpa en duschkabin. En duschvägg köps som en del.



Duschvägg eller duschkabin?

Står ditt val mellan en duschkabin eller en duschvägg så ska jag förklara lite mer här vad du bör tänka på för typ av behov som kan avgöra ditt val och som betyder att du kan ta ett bättre val utifrån de förutsättningarna du har. Först och främst bör du bestämma,  dig hur mycket du vill lägga ut på din dusch, har du en liten budget är en duschkabin att föredra. Även fast en duschvägg är billigare än en duschkabin så kostar det pengar att montera fast duschen i väggen och du måste även ha kakel eller en vattentät duk vilket inte är så snyggt. En duschkabin är därför det bästa valet utifrån många synpunkter. En duschvägg av glas är däremot väldigt stilrent och är aningen snyggare. Valet är upp till dig vad du vill ha i ditt badrum.

Slutligen
Sammanfattningsvis är det mer ekonomsikt med en duschkabin och det är även aningen mer praktiskt men det är mycket snyggare och stilrenare att ha en duschvägg i sitt badrum istället för en stor duschkabin. För att hitta bygghandlare som säljer de här typen av byggvaror så kan du åka till din lokala bygghandel eller så kan du beställa på internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0